Sådan pakker du ned til en flytning

At flytte til en nyt sted er krævende, men bestemt også spændende.

Når endelig du eller I har fundet det rigtige sted, og købsaftalen eller lejekontrakten er underskrevet, er der masser af eventyr i vente: en masse nye steder, der skal udforskes og nye mennesker, der skal mødes og måske får du oven i købet nogle nye bekendskaber eller venskaber med i hatten.

Men inden du når så langt, er der selvfølgelig en hel del praktiske opgaver, der skal ordnes i forbindelse med selve flytningen. Det kan godt være hårdt arbejde, men heldigvis er der hjælp at hente, hvis du allierer dig med et godt flyttefirma.

Hvis du har en flytning i vente, og er på udkig efter et flyttefirma, kan du for eksempel tage et kig på vores hjemmeside her – vi flytter i hele Danmark, så uanset hvor du bor, står vi til rådighed.

At få pakket ned er en vigtig del af arbejdet med at flytte. Men selvom det lyder ret simpelt – at pakke – så kan der godt være nogle fælder, man falder i. Især hvis det er første gang, du står overfor en stor flytning.

Derfor har vi samlet to tips, hvordan du mest smertefrit kan få pakket ned til flytningen.

1. Pak ikke for tungt

Når man har travlt med at få pakket ned, kan man godt komme til at få pakket alle de tunge ting ned i samme kasse. Men det er lidt ligesom at tisse i bukserne for at holde varmen. For måske gik det lidt hurtige, da du bare smed ting tilfældigt ned i kasser under pakningen. Men til gengæld kommer det tila t give dig en del udfordringer senere hen, hvis du ikke har fået fordelt vægten ud i forskellige kasser. For det bliver altså rigtig tungt at slæbe, især hvis kasserne også skal op af trapper.

2. Pak ned i kufferter og IKEA-poser

Mange af os har nok en tendens til at skynde os at få fat på en masse flyttekasser, når vi skal pakke ned til en flytning. Men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Ved at bnruge de kufferter og store poser – eksempelvis IKEA-poser – som du allerede har liggende, sparer du penge på at købe flyttekasser (oven i købet er det også et win for miljøet, hvis du bruger de kufferter og poser, du allerede har liggende, frem for at indkøbe nye kasser til formålet).

Desuden er kufferter og poser faktisk bedre at pakke i til en del formål. Eksempelvis kan du lægge dit tøj direkte ned i en kuffert, mens det stadig hænger på bøjlerne.  Og poser er super smarte til at pakke småting i, som ikke ville kunne fylde en hel flyttekasse ud. På den måde sparer du også plads.

 

 

8 thoughts on “Sådan pakker du ned til en flytning

  1. Heja Bolii.dk Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
    Rigtig god aften, Elliot O.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *