Rens dine tæpper og få et komplet rent hus

Et sundt indeklima i huset er vigtigt, og det kræver en indsats at få renset møbler, tæpper, overflader og så videre regelmæssigt. Men selvom det kan virke som uoverskuelige opgaver, så er der hjælp at hente!

For uanset om du lige har købt nyt hus og skal have det grundigt renset, så det står klart til indflytning, eller om du står og vil have renset dine nuværende tæpper i huset for et rent indeklima, så står Sultan Tæpperens klar med tæpperensnings i topkvalitet. 

Gå ind på deres hjemmeside Rensning af tæpper og se mere om dine muligheder for tæpperensning, eller læs med her og bliv inspireret. 

Tæpperensning i topklasse og 100 procent tilfredshedsgaranti

Sultan Tæpperens er specialister i at rense tæpper, og med erfaringer fra tre generationer kan de byde på kvalitet i topklasse. Derudover tilbyder de Danmarks billigste priser på tæpperens, og de laver gerne prismatch hvis du rent faktisk kan finde et bedre tilbud. 

Når du skal have renset dine tæpper, så kommer Sultan Tæpperens både og afhenter dine tæpper, og de bringer dem også tilbage efter rensning, forsvarligt og som en del af prisen. Det tager ikke lang tid at rense tæpper, afhængigt af hvilken type tæpper der er tale om, så du får hurtigt får din madras retur igen. 

Udover den billige prisgaranti, så giver Sultan Tæpperens også 100 procent tilfredshedsgaranti, samt en forsikringsgaranti på arbejdet. Dette sikrer, at dig og dine tæpper får den bedste behandling der findes. Sultan Tæpperens tilbyder både rens og vask af antik tæpper, silketæpper, Rya tæpper, hundtuftede tæpper og maskinvævede tæpper. 

Traditionsrig og miljøvenlig rensning

Med 3 generationers erfaring har Sultan Tæpperens god erfaring med at varetage og beskytte dine tæpper under rensning. De renses specielt efter tæppetypen, som alle har forskellige vaskemetoder. 

Først bliver tæppet støvet af, hvorefter tæpper bearbejdes for pletter. Herefter vaskes tæppet og skylles grundigt inden det tørres. Tæpperne tages ud ved 5% fugt og hænges til tørre i specielle tørrerum. 

Produkterne anvendt ved rensningen er godkendt af Miljøstyrelsen, som både er parfumefri og allergivenlige. Hvis nødvendigt foretages en desinficering også. 

Du kan læse meget mere om rensning af tæpper og andre services, som Sultan Tæpperens kan tilbyde. Inde på deres hjemmeside Rensning af tæpper kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter du vil blive ringet op af Sultan Tæpperens til en uforpligtende samtale om dine muligheder hos Sultan Tæpperens. Du kan også altid stille generelle spørgsmål om rensning af møbler, madrasser, tæpper og andet, da Sultan Tæpperens altid står klar med gode fif og tricks! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *