Poker i praksis – Sådan foregår Spillet!

Poker er et spil, der spilles i hele verden. Poker spilles i utallige afskygninger og har forskellige regelsæt som du som Poker-spiller, skal have styr på. Der sker meget i pokerverdenen, og det er derfor vigtigt at holde sig opdateret! Du kan få dine Pokernyheder her!

I denne artikel er der  fokus på den indiskutabelt mest anerkendte – og mest spillede – form for Poker. Texas Hold\’em! Texas Hold\’em er den klassiske form for poker. Texas Hold\’em spilles over hele verden, og det er også det mest populære spil, når der bliver smidt store beløber på tværs over pokerbordet. Det er i Texas Hold\’em, hvor gevinsten ligger, og det er derfor at DU skal blive lige her! For i det følgende finder du en gennemgang af Texas Hold\’em – og hvordan det foregår. 

Spillets Gang! 

1. Du modtager dine kort. 

Spillet er igang, når bordets dealer begynder at uddele 2 kort til hver spiller ved det bord Du spiller ved. Når du har modtaget dine kort, skal Du gøre op med dig selv, hvorvidt du har lyst til at spille hånden eller ej. Hvis ikke, folder du – og hvis du føler, at du har vinder hånden, eller skal bluffe dig til en gevinst i indeværende runde – så caller du startindsatsen.  

2. Floppet 

Når kortene er uddelt, og de forskellige spillere ved bordet har henholdsvist \’folded\’ eller \’called\’, så kommer Floppet. Floppet er de første 3 kort, som er tilgængelige for alle spillere omkring pokerbordet. Det er disse kort, som skal matche Dine. På samme måde som før, foregår der nu en runde, hvor bordets tilbageværende spillere kan enten checke, raise eller folde. 

3. The Turn 

The turn er den næste runde, hvor det igen er muligt at checke, raise eller folde. Forskellen er nu bare, at der er blevet tilføjet endnu et kort til bordet – som ligesom før er tilgængeligt for alle spillere ved bordet. Du får måske her det kort som du har brug for – og derfor en oplagt mulighed for at raise de andre spillere.  

4. The River  

The River er spillets sidste runde, hvor der ligeledes bliver tilføjet et ekstra kort til bordet. Ligesom de forrige runder får Du igen muligheden for at checke, raise eller folde. Når denne runde er færdig viser alle bordets tilbageværende spillere kort, og den med den bedste hånd, vinder runden.  

Sådan foregår TEXAS HOLD\’EM! Få styr på spillets gang – og kom så igang med at dominere ved de grønne borde!

3 thoughts on “Poker i praksis – Sådan foregår Spillet!

  1. Fedt, Bolii.dk
    Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? Venligste hilsner. Anna F.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *