Hvad helt præcist er ‘dogging-fun’?

Hvis du ikke lige mener at nogensinde have hørt termet \’Dogging fun\’ før, så er det fordi det er et relativt nyt slang term fra storbritannien, der er blevet båret over vande af internettet og en stigende dansk interesse for dogging.

Men hvad er dogging?

Dogging fun er et slang for at have sex ude i offentligheden, det kunne være på en bænk, en strand, i en skovkant eller på diverse rastepladser rundt omkring i landet – det er næsten kun fantasien der sætter grænser. De vigtigste elementer i dogging fun er at det skal være i offentligheden og der skal være andre mennesker til at se på. 

Udtrykket kommer højest sandsynligt, og uden at være 100% sikker, fra Walking the dog som jo er noget så uskyldigt som at motionere sit kæledyr. Dette er også bare en skudsikker undskyldning for at mødes med fremmed mennesker udenfor for at have sex. 

Breder sig med internettet

Det skønne (og til tider forfærdelige) ved internettet er at mennesker der aldrig nogensinde ville have mødtes, kan nu finde hinanden og mødes over én meget specifik fetich, der ikke lige er noget man råber op omkring til diverse familiefrokoster. 

I 2003 blev kom dogging fun rigtigt til verdenen, da det blev kendt af medierne at denne lille gruppe brugte internettet til at sætte møder op med hinanden – derefter steg populariteten også kun støt.

Der er nu internet bevis for, at praksis har spredt sig så langt væk som USA, Canada, Australien, Scandanavia, Barbados og Brasilien.

Offentlig sex? Er det in?

For enormt mange bruter viser det sig åbenbart at offentlig sex synes at være noget af en national hobby. Sidste år viste en undersøgelse, at 43 procent af briterne indrømmede at de på et eller andet tidspunkt i deres liv har haft sex på et offentligt sted.

Det gør faktisk dét at have sex udenfor til en af de mest almindelige former for kriminalitet der er i storbrittanien. 

Er det lovligt?

Der er ingen direkte love mod at mødes med fremmed mennesker i naturen, men selvom udøvelsen af ​​dogging fun ikke er udtrykkeligt forbudt ved en bestemt lov, er der en lang række lovovertrædelser, som enhver, der blev fanget med at gøre den beskidte offentlighed, kunne blive anklaget for.

Disse omfatter alt fra uanstændig eksponering, offentlig uanstændighed og grov uanstændighed, for blot at nævne nogle få – og det kan i værste fald lande dig i fængsel i op til fire år.

7 thoughts on “Hvad helt præcist er ‘dogging-fun’?

  1. Hullehøj
    Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
    Victor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *