Fordele ved kontinentalsenge

Kontinentalseng

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor du skal have skiftet din seng ud? Går du og drømmer om en lækker og yderst behagelig seng der kan give dig den bedste komfort? Så er kontinentalseng 160×200 noget for dig. 

Kontinentalsengen er blevet ekstremt populær på det danske marked over de sidste par år, simpelthen fordi den fungerer super enkelt. Du kan kende denne type seng på, at den ikke har nogen sengeramme, hvilket du altid vil finde ved andre sengetyper. I modsætning til disse andre former for senge bruger kontinentalsengen altså boxmadrassen som base.

En kontinentalseng består derfor af følgende lag af madrasser:

  • En boxmadras.
  • En springmadras.
  • En topmadras.

Det er alle disse tre lag der blandt andet har gjort kontinentalsengen til danskernes førende type af seng. Alle madrasserne er nemlig med til at give denne helt ekstreme form for komfort, som du simpelthen ikke kan finde andre steder.

Fordele

Der er som sagt flere og flere der begynder at vælge kontinentalsengen til deres soveværelse. Dette er der flere forskellige årsager til.

I det hele taget kan det være ganske uoverskueligt, at finde ud af hvilken type seng man skal vælge til sit soveværelse, så det anbefales i den grad, at man prøver at læse op på de forskellige fordele og ulemper der er ved de respektive sengetyper. Derfor kan du her få en mere overkommenlig liste over blot nogle af de fordele der er ved, at vælge en kontinentalseng.

  1. For det første giver sengen et meget luksuriøst look. Der er nærmest tale om en stemning, som du ellers kun kan finde på et hotel værelse. Den er altså yderst flot og æstetisk, at have stående inde i ens soveværelse.
  2. Sengen har ingen sengeramme, hvilket klart er en fordel. Og udover det er den høj, som følge af at den består af tre forskellige madrasser, og så er den lavet uden en revne i midten.
  3. Det man ville betegne som en mellem prisklasse af kontinentalsenge er ofte bygget op af 2 løse fjedrekerner. Dette betyder med andre ord, at liggekomforten ikke er helt optimal i midten. Men hvis man derimod vælger en kontinentalseng der er fuld af luksus, kan man dertil vælge en stor madraskerne med et stort fjedresystem, som kommer til at gøre underværker for dig og din krop, da dette betyder at liggekomforten er ensartet over hele liggefladen. 

Så det er bare med at komme igang og anskaffe dig en kontinentalseng.

One thought on “Fordele ved kontinentalsenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *