Er et avisabonnement noget for dig?

Går du og overvejer, om du mon skulle tage og få tegnet et abonnement på en af landets (eller måske udlandets) aviser, men kan du ikke helt beslutte dig for, om du skal klø på og få sat betalingen igang, eller om du bare skal droppe det der med en fast lind strøm af aviser leveret til postkassen?

Så læs med her og få et par af vores bud på overvejelser, der måske kan hjælpe til at gøre dig lidt mere afklaret i forhold til om et avisabonnement lige er sagen for dig – eller not so much.

Du skal kunne lide at dykke dybt ned i nyhederne

Noget af det, der får aviserne til at skille sig ud fra den linde strøm af nyheder der ellers er tilgængelig i dit internet-feed, i nyhedsudsendelserne i dit fjernsyn og de gratisaviser, der ligger klar til dig på gaderne eller dumper ind i din postkasse, er, at historierne i mange af de store aviser – eksempelvis Politiken, Berlingske, Jyllands Posten, Kristeligt Dagblad og Information – giver dig mulighed for at dykke dybere ned i de aktuelle historier. Du får baggrundshistorier, perspektiver og analyser på de aktuelle historier og dermed får du mulighed for at komme lidt dybere ned, end når der blot bliver ridset i overfladen.

Synes du, at det lyder fedt? Jamen, så kunne et avisabonnement på en af de store og seriøst aviser måske godt være noget for dig.

Synes du derimod at det lyder alt for højrøvet eller kedeligt. Ja, så skal du måske bare holde dig til nyhederne på Facebook. Alternativt kan du selvfølgelig også vælge et abonnement til en af de aviser, der ligger i den lettere ende – eksempelvis B.T. og Ekstra Bladet.

Du skal have tiden til rådighed

Det kræver lidt mere tid at pløje sig igennem en avis, end det tager at læse din daglige nyheds-SMS igennem. For at du ikke får mere stress end fornøjelse ud af dit avisabonnement, skal du altså lige vurdere, om du reelt har tiden (det vil sige, vil prioritere tiden) til at læse den.

Selvfølgelig er der nogle knapper at skrue på: Du kan vælge et abonnement, hvor du kun får leveret for eksempel én avis om ugen. Eller du kan vælge en af de lidt mindre aviser såsom Kristeligt Dagblad, frem for et kæmpe monstrum a la Politiken eller Weekendavisen.

Klik på linket her for at se en oversigt over abonnementer og rabbatter til Avis

3 thoughts on “Er et avisabonnement noget for dig?

  1. Konge artikel
    Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Er et avisabonnement noget for dig?, så er det bare utroligt godt skrevet Saga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *