En investering i jeres fælles fremtid

En investering i jeres fremtid

Parterapi kan ses som en investering i jeres fælles fremtid. Vi taler så ofte om vigtigheden i, at huske at prioritere hinanden, bruge tid sammen, tale sammen, lytte til hinanden og give hinanden plads. Og vi skal bestemt ikke hverken tage noget fra disse vigtige elementer eller på nogen måde underkende betydningen af disse – dog glemmer vi ofte, at den slags kan være ganske godt at få en udefrakommende tredjepart til at hjælpe med – nemlig en parterapeut. En parterapeut har hverken andel eller parti i forholdet og kan bidrage med sin objektive ekspertise, erfaring og vejledning. 

At anvende en parterapeut kan på mange måder derfor forstås som en fælles og vigtig investering i jeres parforhold, således romantikken og det gode forhold, med respekt og kærlighed, vil forsætte i mange, mange år i fremtiden. 

Men skal man ikke have problemer?

Ganske fejlagtigt tror mange, at parterapi er forbeholdt de parforhold, hvor der er problemer. Eller måske endda er på randen af skilsmisse. Sådan behøver det slet ikke at være. Parterapi er for alle par og alle forhold. Det handler om at arbejde effektivt med enten at forbedre eller vedligeholde den gode rytme, der giver forholdet den gnist og kærlighed, som et forhold gerne skal have. 

Med andre ord kan parterapi forstås som en renovering af et hus. For selvom grundstenene – eller murstenen – er lagt solidt og skaber et godt fundament, kan det sommetider være tiltrængt eller ligefrem nødvendigt med et nyt køkken eller et nyt badeværelse – for tænk nu hvis selve toilettet er gået i stykker, hvad er det så værd mere? 

Desuden kan problemer komme i mange størrelser og behøver langt fra at være så alvorlige, at det kræver skilsmisse. Problemer kan også være relateret til dagligdagen, til jeres måde at kommunikere på eller blot i forhold til at blive både klogere på jer selv, på hinanden og på jeres indbyrdes kærlighedsrelation. 

Et forhold kræver vedligeholdelse – ligesom min tidligere anvendte metafor med husrenovationen. Ting udvikler sig, og det gør vi mennesker også. Derfor er det også vigtigt at forsætte udviklingen i et parforhold – sammen! Det er ofte det, der kan være sværest og det, som man behøver hjælp til. Hjælpen er heldigvis lige ved hånden og ganske nem at få. Bare rolig!

Så bor du i – eller nær – Risskov vil jeg klart anbefale dig at benytte dig af Parterapi i Risskov

En fælles investering i jeres fremtid sammen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *