Dogging fun – det skal du vide

Det er de færreste der kender til fetichen dogging fun, der på kort tid har vokset sig op til at blive en af de mest dyrkede feticher verdenen over. 

Dogging fun indebærer at to (eller flere) fremmed mennesker mødes i et offentligt rum – det kunne være en park, en strand eller i et skovområde, for at have samleje med hinanden. Dogging fun rummer mange underkategorier og tiltrækker derfor en stor og forskelligartet fetichskare. 

Du har dem der kan lide at mødes med fremmed, dem der kan lide at mødes udenfor, de der bliver tosset ved tanken om at der er flere mennesker involveret og selvfølgelig dem der gerne bare vil se på fra en sikker distance. 

Sådan kommer du i gang

Hvis du går med tanken om at prøve det ad og går og undrer dig over hvor sådan nogle mennesker egentligt stifter bekendtskab med hinanden i første omgang. Takket været internettet har feticher som netop dogging fun haft mulighed for at få en stor følgerskare. Du skal ikke lede længe online efter et dogging forum før du finder et. 

Hvad kan man så, på disse forummer?

På de fleste forummer skal brugere betale et månedligt abonnement der giver adgang til de forskellige funktioner på siden – det skyldes i høj grad at folk værdsætter deres privatliv og i de fleste tilfælde ikke har specielt meget lyst til at skulle blive opdaget af nogen de kender. 

Hvis du lader nysgerrigheden løbe af med dig og alligevel vælger at betale det månedlige abonnement, så får du adgang til diverse chatfunktioner hvor du kan skrive med andre brugere, aftale mødesteder og selvfølgelig eventuelle regler. Derudover findes der også interaktive kort hvor brugere kan plotte deres ynglingssteder ind og koble en kommentar på det. 

Dette skal du være opmærksom på

Selvom det måske lyder meget ligetil at gå ud i det blå kun med klipklapper på og have samleje med fremmed, så er der to love du bør kende, der i værste fald kan lande dig op til fire års fængsel – du finder dem herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Find sex udenfor i danmark på dette link

7 thoughts on “Dogging fun – det skal du vide

  1. Heey
    Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? Fortsat god aften, Liam I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *